スポンサーサイト

--年--月--日 --:--

上記の広告は1ヶ月以上更新のないブログに表示されています。
新しい記事を書く事で広告が消せます。

四季豆炒牛「月展」 / Stir fried beef shank with green beans

2007年06月26日 23:29

ここでは、中国系のスーパーがあるため、肉を買うときも種類が大目です。

この前牛のもも肉を買ってきて、スライスしてインゲン豆と炒めました。

707885199403_0_ALB[1].jpg


オイスターソース味で作るのは簡単ですが、私はもうちょっといろいろ調味料を加えました。

普通の家庭料理です。

でも、確かに、自分で肉をスライスしたりするのが時間かかるので、今までと比べたらキッチンに立てる時間が増えてしまいそうだね。



In Japan you get meat all sliced and packaged when you shop at supermarkets. But here we get blocks of meat and can pick different kinds of meat for different purposes.

I got some shank meat (I'm not sure whether it's how you say it) and sliced it for a stir fry. Since string beans are now in season, I got some and fried them together. Add a little bit of oyster sauce and other seasonings.

It's true that it takes longer to cook now cuz' I need to slice meat from a whole block.


ブログランキングやってま~す、よろしくお願いします!

banner_02[1].gifThank you for supporting my blog!! (^-^)/


コメント

    コメントの投稿

    (コメント編集・削除に必要)
    (管理者にだけ表示を許可する)

    トラックバック

    この記事のトラックバックURL
    http://ukishima2060.blog76.fc2.com/tb.php/238-61e726fc
    この記事へのトラックバック


    最近の記事


    上記広告は1ヶ月以上更新のないブログに表示されています。新しい記事を書くことで広告を消せます。