スポンサーサイト

--年--月--日 --:--

上記の広告は1ヶ月以上更新のないブログに表示されています。
新しい記事を書く事で広告が消せます。

Kabia's

2007年07月07日 21:33

店名/Name of restaurant:Kabia's Italian Cuisine
ジャンル/Category: イタリアン / Italian
場所/Location: North End, Boston, MA
値段/Price: $$$(50USD~)
雰囲気/Atmosphere: ★★★☆☆
味/Food: ★★★☆☆
サービス全般/Hospitality:★★★☆☆
全体/Overall: ★★★☆☆

239532120503_0_ALB[1].jpg

感想

どうなんだろう。
7月4日はアメリカのインディペンダンスデーだった。ボストンではとても素敵なセラブレーションがあるので全国から観光客が集まるらしい。

その日、夜には花火があるため、友人と集まる約束して、晩御飯は久々North Endに行こうと私が旦那に提案した。

あいにくほとんどの店がお休みだったので、選択が少なかった。前回行ったとき行列ができてた(?)店があったため、そこに入ることにした。

本当にこの店だったか分からないけど、とりあえず食べようと旦那が行っていたので、こんなものを注文した。

前菜:ソフトシェールクラッブ$13(脱皮している蟹)、ムール貝$9
107412120503_0_ALB[1].jpg 985712120503_0_ALB[1].jpg

私的には蟹が美味しかった。グリルした蟹がマンゴーサルサと一緒に食べるのも甘酸っぱいで新鮮でした。

ムール貝は普通かな。自分でも作れる一品なので要求が高いかもしれないけど。まぁでもMcCormick'sよりは美味しかった。

メインは:Filet Mignon$33 と Duck Breast$26
892212120503_0_ALB[1].jpg 179032120503_0_ALB[1].jpg

これは失敗だったかな。
特徴はとにかく甘い!
フィレのほうはまだ普通に美味しかったかもしれないけど、旦那が完食できなかった。ダックはドライフルーツと一緒に作ったものなので、本来は美味しいが、私はこういった料理に慣れてないせいがその甘味が苦手です。無理やり肉だけ食べたが、苦しかった。気にかかってるのは、この値段を払わせるのに、マッシュポテトを使うのがちょっとどうかな。しかも、本日のお勧めのフィレはもともとサツマイモと一緒にペアになっていたはずだが、6時前に注文したのにもうないと言われて。値段差があるのに、ないなら、メニュに書くな!と思った!

今回は上記の料理とワイン1杯ずつで、チップ入りで113ドルでした。この味でこの値段じゃ払いたくないと思いました。前回行ったEUNO(まだアップしてない)と比べたら全然違うわ。

サービスは普通でした。祝日でバイトが来ていたかもしれませんが、お水をこぼしたり、皿を割ったりして少し違和感もしたが、とにかく一度だけで十分なレストランになったかな。



Went to North End again hoping we could have a real fancy dinner before the fireworks.

Unfortunately, most shops were closed and only a few were open. Without too many choices, we followed our memory and went to this place that we thought had a long line up the last time we went.

But we had the slightness idea that we actually made a big mistake.

Well, the food was so so. In fact I liked the soft shell crab on mango salsa (but it was not quite Italian, rather fusion actually).

Steamed mussels in lemon sauce was acceptable. Better than the one we had at McCormick's. But overall I would rate it 5 out of 10 since I could make similar dish at home.

As for entrees, we ordered filet mignon with sweet potato (a daily chef's recommendation). But soon after we ordered the server told us they ran out of sweet potato and would replace it with potato and we could choose from mash potato or wedges. I mean, the cost of the 2 potatoes are very different and the reason we picked that was because of the unique combination. We were in the restaurant at 6pm, it's just non-sense to tell us they ran out. If they didn't have it, just don't write it on the menu to begin with!!! I was disappointed about that.

Anyway, I ordered duck breast with a dried fig and nectarine sauce.

Sounds interesting eh? But the flavoring was way below expectation. The filet mignon was ok. I mean, how wrong can you go with it?! As for the duck breast, the sauce was just too sweet. I drank a whole glass of water with a sip after each bite of the duck!

Anyway, I won't be too harsh. Maybe it's just the American's taste. But I personally didn't like it. Hubby didn't either. We had some good food at EUNO last time but not at this restaurant.

With a glass of wine for each of us, we paid $113 in total including tip. For that price, I would have gone to a different place.

Won't go back again.

ブログランキングやってま~す、よろしくお願いします!

banner_02[1].gifThank you for supporting my blog!! (^-^)/


コメント

    コメントの投稿

    (コメント編集・削除に必要)
    (管理者にだけ表示を許可する)

    トラックバック

    この記事のトラックバックURL
    http://ukishima2060.blog76.fc2.com/tb.php/246-176aa4bb
    この記事へのトラックバック


    最近の記事


    上記広告は1ヶ月以上更新のないブログに表示されています。新しい記事を書くことで広告を消せます。